Kirurg priznao da je izvodio nepovratne operacije ‘promjene spola’ na maloj djeci

Dr. Blair Peters ”transrodni” je kirurg na sveučilištu Oregon Health & Science University, koji izvodi nepovratne spolne operacije na djeci koja još nisu ušla u pubertet i koja nisu imala iskustva sa seksualnim osjećajima niti su sposobna pristati na kirurške zahvate. Nepovratna operacija u ovom slučaju znači da nema povratka na staro, piše Breitbart a prenosi narod.hr.

”To je vrlo komplicirano pitanje”, rekao je u jednom intervjuu. “Ali mislim da je to definitivno nešto o čemu ćemo naučiti mnogo više u sljedećih pet do deset godina jer se bavimo sve većim brojem ovakvih slučajeva”, rekao je u videu, naglašavajući koliko su kompleksne i nepouzdane operacije ‘promjene spola’ nad djecom.

Problem mu, priznaje, predstavlja i dobivanje pristanka i suradnja djece koja još nisu ušla u pubertet. Pita se hoće li djeca koja pristanu na takve operacije, kasnije možda željeti nove operacije genitalija i povratak na staro. Tada to neće više biti moguće, rekao je.

Operacije su eksperimentalne naravi

Dr. Peters kaže da su operacije ‘promjene spola’ na predpubertetskoj djeci vrlo škakljiva stvar. Teško je, nastavlja, razgovarati o tome s nekim tko nije prošao kroz pubertet ili se nije nikada upuštao u spolni odnos. Primjerice, ako netko nije imao erogeno iskustvo prije operacije, vrlo je teško procijeniti i usporediti erogene ishode nakon operacije, odnosno provjeriti je li operacija bila uspješna ili nije.

Problem je posebno težak kod dječaka, jer se od njih očekuje da opetovano koriste ‘štapić’ kako bi spriječili svoje muško tijelo da zatvori njihov upravo stvoreni ”vaginalni” kanal, napominje Peters. Dodaje kako je i postoperativni tretman težak.

Mnogi od tih problema vidljivi su u izjavama mladih osoba koje su bile podvrgnute takvim operacijama. Jedna od njih je i Jazz Jenningsa, zabilježena video snimkom.

”Kirurzi malo znaju o dugoročnim posljedicama operacija”

”Kirurzi malo znaju o dugoročnim posljedicama eksperimentalnih operacija na djeci”, kaže Peters. Analizirani su neki slučajevi djece koji su poslužili kao podloga za daljnja istraživanja. Trenutačno je u izradi prva studija o tome, ali još traje proces učenja i istraživanja, naglašava.

Otvorena svjedočenja pacijenata predstavljaju problem za ‘industriju transrodnih osoba’ i osiguravajuće tvrtke koje pokrivaju tužbe, ali i za američkog predsjednika Joea Bidena i mnoge demokrate u Washingtonu koji problemom ‘trans’ djece pokušavaju preusmjeriti pozornost s vlastitog političkog neuspjeha u drugim stvarima kao što su siromaštvo, gospodarstvo i rat.

Takvi političari bave se problemom ‘transrodnih’ osoba boreći se za svoje birače, želeći im na taj način poručiti da je Biden najhrabriji kandidat kojeg mogu imati, objasnio je Terry Schilling, voditelj projekta American Principles.

Petersovo priznanje izazvalo je mnoge kritike na internetu

”Ovaj intervju je zapanjujući”, stoji u tweetu jedne skupine koja se protivi rodnoj ideologiji.

Peters priznaje koliko malo zna o posljedicama operacije (npr. spolnoj funkciji) na muškarcima koji su primali blokatore puberteta. “Znat ćemo više za pet do deset godina, nakon što se više tinejdžera podvrgne operacijama na genitalijama”, rekao je.

aaaa

”Mediji koji zastupaju prevladavajuća mišljenja cijelo su vrijeme tvrdili da liječnici koji izvode operacije promjene spola ne izvode genitalne operacije na djeci”, napisao je na Twitteru Christopher Rufo. ”Tvo bila laž – a sada to otvoreno priznaju… Ne postoji drugi način da se to kaže: oni kastriraju djecu u ime transseksualne zdravstvene skrbi.”

”U svakom zdravom društvu ovaj bi video bio korišten kao dokaz na suđenju Blairu Petersu za zločine protiv čovječnosti”, napisao je odvjetnik Dan Minucci.

Javnost se sve više protivi rodnoj ideologiji

Ankete pokazuju da se američka javnost sve više protivi transseksualnim planovima, posebice medicinskom sektoru koji intenzivno izvrgava djecu reklamama o ‘transrodnosti’.

Pojedinci i mediji sve se više protive unosnom poslu ‘spolne kirurgije’ nad djecom i tinejdžerima. Brojni političari, posebice guverner Floride Ron DeSantis, opiru se promidžbi takve prakse poticanja ‘transrodnosti’ i podržavaju javni otpor. “Dragocjena je spoznaja da je naše društvo utemeljeno na istini, a ne na društvenim trendovima”, rekao je DeSantis.