Uključite se u devetnicu blaženom Alojziju Stepincu preko WhatsAppa!

Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac pokrenula je ove godine, uoči Stepinčeva, projekt „Upoznaj Stepinca“.

Želja nam je šira javnost, a osobito mladi, otkriju ljepotu duhovne ostavštine i svjedočanstvo kršćanskog života blaženog Alojzija Stepinca. Uzimajući u obzir činjenicu da mlađi naraštaji sve više koriste mobilne aplikacije, odabrali smo ovaj format kako bismo na vrlo jednostavan i praktičan način omogućili korisnicima pristup sadržajima preko kojih će moći otkrivati osnovne činjenice o blaženikovom životu, njegove misli, propovjedi, ali i moliti devetnice te prolaziti duhovne vježbe bez obzira gdje se trenutno nalaze.

Slijedom navedenog, uoči Stepinčeva koje se svečano slavi 10. veljače, pozivamo sve zainteresirane vjernike da se uključe u Devetnicu blaženom Alojziju Stepincu, od 1. do 9. veljače 2010., preko besplatne WhatsApp mobilne aplikacije.

Kroz devet dana, od 1. do 9. veljače, svatko tko se uključi u devetnicu će primati na svoj mobitel poticajne savjete, misli i dijelove propovijedi blaženog Alojzija Stepinca.

Kako se uključiti?

Ukoliko želiš sudjelovati u devetodnevnoj pripremi za Stepinčevo, napravi to u tri koraka:

1. korak: Instaliraj na mobitel besplatnu aplikaciju WhatsApp.

2. korak: U imenik svoga pametnog telefona među kontakte spremi broj mobitela: 091 7900 369.

3. korak: Putem aplikacije WhatsApp na taj broj pošalji poruku sadržaja „Lojzek“.

4. korak: Od 1.- 9. veljače na tvoj mobitel će stizati poticajni savjeti, misli i dijelovi propovijedi blaženog Alojzija Stepinca za svaki dan.

Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac osnovana je 2002. godine s ciljem promicanja obiteljskih vrijednosti i poboljšanja kvalitete bračnog i obiteljskog života.

Želimo Hrvatsku koja će zagrliti, štititi i promicati obitelj kao svoj temelj, baštinu i budućnost;

Želimo Hrvatsku po mjeri obitelji u kojoj će svi drugi odnosi biti uređeni i usklađeni na način da omogućavaju obitelji dostojanstven život te svim njezinim članovima mogućnost sudjelovanja u svim sastavnicama društvenog života;

Želimo Hrvatsku u kojoj će njezini građani ponovno biti subjekt, a ljudski život i dostojanstvo ljudske osobe, od začeća do smrti, temeljna vrjednota kojoj sve drugo treba biti u službi.

upoznaj-stepinca-devetnica.jpg

http://www.udruga-bas.hr