“Duhovna obnova u Međugorju s Alanom Hržicom, patrom Sebastianom Šujevićem i Ivanom Džankom“

Od 10. do 12. svibnja održat će se duhovna obnova pod vodstvom patra Sebastiana Šujevića, Ivana Džanka i Alana Hržice. Ovaj duhovni susret organiziraju dvije zajednice iz Hrvatske: Molitvena zajednica Svete obitelji iz Osijeka i Molitvena zajednica Srce Isusovo iz Zagreba. Program će se odvijati u prostoru dvorane "Majčino selo".

Pozivamo sve zainteresirane, ne samo hodočasnike, koji će taj vikend boraviti u Međugorju, da se pridruže ovom duhovnom događaju. Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava putem linka koji će biti objavljen niže u tekstu.

U sklopu programa, u dvorani "Majčino selo", održavat će se molitveni dio, duhovni nagovori i slavljenje Boga duhovnim pjesmama. Prošle godine zabilježen je velik interes, a ove godine već prvog dana u Zagrebu prijavilo se više od 160 osoba, što odgovara kapacitetu tri autobusa. Prijave su još uvijek otvorene.

Osim aktivnosti u dvorani, program obuhvaća i posjete brdo Križevac, “Podbrdu“ mjestu ukazanja, te sudjelovanje na svetim misama u župnoj crkvi.

Za sve koji su zainteresirani za ovu duhovnu obnovu, prijave su otvorene putem sljedećeg linka.