NAJAVLJUJEMO: Peti koncert 'Progledaj srcem' 2019. g. u zagrebačkoj Areni

Najveći koncert suvremene duhovne glazbe u Hrvatskoj – koncert 'Progledaj srcem' u produkciji Laudato TV-a, održat će se u subotu 11. svibnja 2019. g. u Areni Zagreb s početkom u 20,00 sati.

Ulaznice nabavite OVDJE.

Budite i vi jedan od posjetitelja koji će zahvalno i molitveno u jedan glas pjevati na slavu Bogu s tribina najveće koncertne dvorane u Hrvatskoj! S vama će biti izvođači duhovne glazbe:

Božja pobjeda
Emanuel
sestre Palić
zbor Mihovil
Alan Hržica
fra Marin Karačić
Hanna i sestre Halužan
Rafael Dropulić Rafo
Ante Cash

Njihov duh i interpretacija i vas će ponijeti u visine i dubine. Ohrabriti i odmoriti… Pokrenuti i nasmijati… Svi koji su na koncertu već bili, znaju - 'Progledaj srcem' izaziva radost i suzu koja cjeliva…

Taj koncert dar je svim ljubiteljima duhovne glazbe i podrška djelovanju Laudato TV-a. Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za produkciju LTV programa, obiteljske televizije koja promiče kršćanske vrijednosti.

Djeco, mladi, očevi, majke, djedovi i bake! Tražitelji i pronositelji Dobra, Istine i Ljepote - dođite 11. svibnja u zagrebačku Arenu! Želite darovati nekoga? Poklonite mu kartu za koncert 'Progledaj srcem'. Okupite svoje prijatelje i uputite se u Zagreb na duhovno glazbeno hodočašće!

Želje posjetitelja za dolaskom iz godine u godinu su se umnažale, pa podsjećamo kako je koncert 'Progledaj srcem' rastao. Počelo je s Hypo centrom 2014. g. (2 000 posjetitelja). Dom sportova ispunili smo 2016. g. (4 000). Cibonu je 2017. pohodilo 6 000, a 2018. g. 6 500 glasova. Peta koncertna godina, a prva u Areni – jer vi ste to tražili! I to iz svih dijelova Lijepe naše.

Ono što se održi po prvi put uvijek se osobito pamti, a 'Progledaj srcem' je prvi put u Areni. Koncert će zasigurno olakšati put svim izvođačima duhovne glazbe da pune velike dvorane. Podržimo svoje omiljene duhovne izvođače i zahvalimo koncertom za Laudato televiziju!

Duhovne poticaje uputit će vlč. BORIS JOZIĆ i fra JOZO GRBEŠ, OFM.
Kroz večer će vas voditi s. DIJANA LONČAREK, MARIN PERIŠ i JOSIP KEŽIĆ.
Glazbenim sastavom ravna GORAN KOVAČIĆ.

Organizator koncerta: Laudato televizija i Udruga Ime dobrote

Ulaznice po cijeni od 70 kn (parter, stajanje) i 80 kn (tribine, sjedenje) mogu se kupiti svim prodajnim mjestima Eventima i putem stranice eventim.hr.

Kada je u pitanju kupovina više od osam ulaznica, Eventim će izdati predračun putem kojeg se kupuju ulaznice. Molimo za predračun kontaktirajte Antoniju Nikšić:
Tel +385 1 5530 878
Mobile +385 99 428 8245
Skype antonija.niksic50
Mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ulaznice za djecu do 7 godina su besplatne, kao i za osobe s invaliditetom.

Odgovore na sva dodatna pitanja oko prodaje ulaznica potražite na broju 01 46 46 888 ili mailu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

laudato-poster.jpg

Pogledajte kako nam je bilo prošle godine: