Sadržaj s oznakom: Film

Meksički aktivist i redatelj Eduardo Verástegui rekao je kako uspjeh svog filma "Zvuk slobode", koji je u američkim kinima prikazan 4. srpnja, smatra čudom.

Objavljen u travnju 2023., Nefarious je film koji su napisali i režirali Chuck Konzelman i Carey Solomon, a radnja se vrti oko psihijatra koji mora utvrditi lažira li osuđenik, koji čeka presudu za smrtnu kaznu, svoju navodnu opsjednutost demonima.

Nagrađivani redatelj Martin Scorsese kaže da će snimiti još jedan film o Isusu, izjavio je tijekom razgovora u Vatikanu, javlja The Christian Post.

Objavljeno u Duhovni kutak | 13.5.2023.

Filmovi o Fatimi

Povodom dana Gospe Fatimske pogledajte dva predivna filma o Fatimi.

Prošlo je već dugo vremena otkad ste pogledali dobar film o Isusu Kristu? Preporučamo vam ovaj dokumentarni film o Isusovu životu koji je pogledao ogroman broj ljudi, a prema službenim podacima njih više od 490 milijuna se je nakon gledanja obratilo i predalo svoj život Isusu Kristu!

Evo nekoliko odličnih filmova koje ove Korizme preporučuje portal Aleteia.

Zašto je Oskarom nagrađen film „Bernadettina pjesma“ tako inspirativan.

»Svitanje u Kalkuti« (Amanece en Calcuta); dokumentarni film; redatelj: José María Zavala; sudjeluju: Majka Terezija, sedmero svjedoka

Velika promocija Međugorja u Španjolskoj dogodila se na pretpremijeri i premijeri dokumentarnog filma „MEDJUGORJE, Jedan poziv i za tebe“ scenarista i režisera Jesúsa García-Colomera i njegova prijatelja Borja Martineza u produkciji audiovizualne produkcijske kuće „Gospa arts“.

Potresno, osjećajno i nadahnjujuće ...

„Cirkus leptira“ kratak je i nadahnjujuć film Joshue Weigela o neobičnom cirkusu koji se sastoji od ljudi koji su naučili svoje nedostatke pretvarati u prednosti.

Istinita priča koja već sto godina privlači milijune diljem svijeta...

Film "Zvuk slobode" u kojem jednu od uloga ima Jim Caviezel snimljen je prema istinitim događajima a prikazuje spašavanje više od stotinu djece iz ralja seksualnog ropstva u Kolumbiji.

Rita Lotti rođena je 1381.godine u Roccaporeni (pokrajina Cascia, Italija) kao prvo dijete Antonia i Amate, bračnog para u poodmakloj dobi.

Misa, krunica, ispovijed i razmišljanje o Božjoj riječi glavni su čimbenici za glumčev prikaz uloge o svetom Luki.

U ovom filmu Isus je konobar. Došao je u naše vrijeme i poziva ljude na obraćenje, nudi im spasenje. Neki mu vjeruju neki i ne.

Stranica 1 od 3