Sadržaj s oznakom: Intervju

I da više ništa u životu ne napravim, sretan sam s ovim što sam dosad uradio, kazao je Ilija Skočibušić za Večernji list BiH

Međugorska vidjelica Vicka Ivanković Mijatović dala je nekoliko intervjua koje je vodio Otac Livio Fanzaga, poznati talijanski svećenik i glavni urednik talijanske Radio Marije.

Ovo je zadnji intervju sa fra Zvjezdanom Linićem najpoznatijim hrvatskim propovijednikom, koji se održao za susreta na duhovnoj obnovi u Kölnu u Njemačkoj. Intervju prenosi Croexpress.

Donosimo vam intervju patra Mije Nikića kojeg je dao za Slobodnu Dalmaciju.

Svećenik ste i psiholog, što nije čest slučaj. Svima koji vam se obrate za pomoć prilazite kroz psihološko-duhovni aspekt.

"Tko pjeva, dvostruko moli" poznata je izreka sv. Augustina kojom se već dugi niz godina u svojem glazbenom djelovanju vodi naš poznati kantautor Alan Hržica (44).

"Vitezovi Bezgrešne" iz Australije ugostili su sunarodnjaka, biskupa Koptske crkve Mar Mari Emanuela i prošli s njim razne teme - posebno se fokusirajući na protekle godine i vrijeme u kojem živimo te kako smo se trebali i kako se trebamo postaviti u bliskoj budućnosti a po nekim pitanjima i sad.
Biskup se godinama ističe svojom hrabrošću i ljubavlju za Krista i bližnje. Primjer za sve vjernike: laike i klerike. Poslušajte:

Razgovor s prof. dr. sc. don Josipom Mužićem

Govore li istinu navodni Gospini vidioci iz Međugorja? Može li biti toliko plodova ako je riječ o prijevari? Što Papa misli o tom fenomenu? Za Aleteiu je odgovore na ova pitanja u intervjuu dao monsinjor Aldo Cavalli, papin izaslanik na mjestu navodnih ukazanja.

Dražen Kutleša, novi zagrebački nadbiskup i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, dao je prvi intervju nakon preuzimanja te dužnosti, u kojem je naglasio važnost poštivanja crkvenog kontinuiteta i suradnje između Crkve i države na korektan način.

Hrvatski filmski institut iz Teksasa objavio je videointervju s fra Jozom Grbešom, provincijalom Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Otac Dan Reehil, nekoć bankar s Wall Streeta, a sada svećenik i egzorcist u području Nashvillea govori o egzorcizmu i koliko je vrag zapravo stvarna osoba jer kako se kaže, najpodliji trik koji je vrag izveo bio je kad je uvjerio svijet da ne postoji.

U nastavku poslušajte izvrstan intervju koji u nepunih mjesec dana ima skoro dva milijuna pregleda:

Papa Franjo razgovarao je s Paolom Rodarijem za Švicarsku radioteleviziju (RSI), a intervju će biti objavljen 12. ožujka uoči desete obljetnice njegova izbora za rimskog biskupa. Vatican News prenosi nekoliko izvadaka iz razgovora.

"Želim stjerati sve ljude u raj"

Stotine tisuća ljudi dosada su pohodile malu župu Šurkovac kod Banje Luke kako bi nazočili molitvama i misama koje vodi fra Ivo Pavić.

Stranica 1 od 5