Sadržaj s oznakom: Ivan Pavao II

To je "preživjela relikvija s najizravnijim kontaktom sa svetim Ivanom Pavlom II."

Blagoslovljena Ti medu ženama.

Blagoslovljena Ti Marijo, jer si vjerovala Riječi Gospodnjoj, jer si se nadala

Majko danas te gledamo u oči. Ti znaš što nam nedostaje, sve naše boli, poznaješ naše patnje, grijehe, težnje. Govori svome Sinu, govori mu o današnjim poteškoćama.

Bezgrešna Djevice svi će te naraštaji i narodi zvati blaženom. O službenice Gospodnja

Papa je zatražio da se na Trgu svetog Petra postavi slika Majke Božje u znak sjećanja na njegovo preživljavanje.

Apostolski Upravitelj Splitsko-makarske nadbiskupije Želimir Puljić svoju je homiliju u nedjelju na dan sv. Dujma tijekom misnog slavlja na Rivi posvetio svetom Ivanu Pavlu II nazvavši ga "Božjim generalom koji predvodi vojsku u borbi sa zlom i idolima našeg vremena."

Može li se Bogu reći NE

Papin tajnik, kardinal krakovski u miru, odgovara na napade na papu Ivana Pavla II, a vezano uz slučaj nestanka Emanuele Orlandi, prije 40 godina.

Poslušajte:

Moćnik s moćima sv. Ivana Pavla II. bio je izložen puku na čašćenje u katedrali sv. Stošije u Zadru u nedjelju, 17. listopada. Moći sv. Ivana Pavla II. u pohodu su vjernicima Zadra u župama dva gradska dekanata, Zadar Istok i Zadar Zapad, od 1. do 22. listopada, ususret proslavi spomendana sv. Ivana Pavla II.

Park se proteže na 3 hektara, a za izradu je bilo potrebno oko 20 tisuća sadnica različitih biljaka, stabala, cvijeća i živice, te oko tunu kamenja, šljunka i pijeska.

Sutra započinje trodnevnica sv. Ivanu Pavlu II. povodom njegovog stotog rođendana.

'Neka je djevojka hulila s pjenom na ustima. Glas joj je bio dubok i promukao. Sveti Otac je molio latinski, ne uznemirujući se. Na kraju joj je dodirnuo čelo i lice opsjednute smjesta se opustilo s izrazom mira'

Prigodom desete srijede Velike pobožnosti sv. Josipu fr. Marko Glogović darovao Josipovom svetištu relikvije prvog stupnja sv. pape Ivana Pavla II.

Relikvija sv. Ivana Pavla II. stiže u Zadar u utorak 20. veljače u sklopu inicijative '40 dana za život'.

Djevojka koja je osmijehom i vedrinom posvjedočila svoj odnos s Bogom i svojom životnom pričom inspirirala mnoge, otkrila kojem se svecu molila za zagovor zbog svoje bolesti.

Stranica 1 od 2