Sadržaj s oznakom: Tumor

Svjedočanstvo je objavljeno na Facebook stranici Dnevnik svete Faustine Kowalske kojeg prenosimo u cijelosti:

"ČUDESNO SVJEDOČANSTVO koje smo upravo primili (Slavica Zubak - Božić iz Njemačke). Uz njenu dozvolu prenosimo sve. 𝗢𝘃𝗼 𝗷𝗲 𝗽𝗼𝘀𝗲𝗯𝗻𝗼!!!"

Da život piše nevjerovatne priče uvjerili su se mnogi,ali kad je snaga vjera temelj životnoj stvarnosti onda su čuda uistina moguća. Tako je bilo u ovoj priči koja podsjeća pomalo na program koji je Isus imao za svetoga Franju „Idi, popravi moju kuću“ 

Martina je istinski dokaz promjene koju samo Isus može donijeti u nečiji problematičan i težak život.

Predivna su djela Gospodnja koja čini u životima onih koji Njega traže. Da je sakrament svete ispovijedi uistinu snažna milost koja se daje ljudima na iscjeljenje i ozdravljenje srca znano je i osvjedočeno još od Postanka svijeta, jer samo pokajanje može otvoriti naša, često zatvorena srca za milost Gospodina kojem ništa nije nemoguće.

Svjedočanstvo medicinske sestre iz Dubrovnika, Nevenke Curić u četiri dana kako je objavljeno na YouTube pogledano je više od 70 tisuća puta.

Tumor joj je dijagnosticiran s dvije godine, imala je nekoliko operacija, a sad je osvojila zlatnu medalju za brzo hodanje u Moskvi na Olimpijskim dječjim igrama, a tek joj je devet godina, piše 24 sata.

Ani Mari Ljutić (38) iz Zagreba tijekom trudnoće liječnici su otkrili rak dojke.

Liječnici su jednomjesečnoj djevojčici s dijagnozom tumora na mozgu prognozirali nekoliko tjedana života i roditeljima rekli da se pripreme na najgore. No obitelj nije odustala od borbe

Maleni Keith Burkett bolovao je od teškog oblika raka a liječnici su mu prognozirali da neće preživjeti do prosinca kada započinje najljepše razdoblje u godini - Božićni blagdani. Dječak je, naime,  preminuo 12. studenog.  Zato je cijeli grad odlučio organizirati Božić dva mjeseca ranije.

Marija Knežević rodila se u 33. tjednu, sa samo 1960 grama i 47 centimetara, i to upravo 17. studenoga, na Međunarodni dan prijevremeno rođene djece, poznatije kao palčići.

Liječnici su bili toliko fascinirani bili da su ga zamolili da sudjeluje u istraživačkoj studiji...

Svjedočanstvo čudesnog ozdravljenja djevojčice Marte stiže nam iz Zagreba iz župe bl. Alojzija Stepinca na Savici.

Ako trebate nešto da vam uljepša dan, pogledajte ovo!

Fotografija na kojoj šestogodišnji Jackson Sooter tješi svoju dvije godine mlađu sestricu Adalynn zvanu Addy nekoliko trenutaka prije nego što je ona umrla rasplakala je svijet.

Unatoč pokušajima da pronađu lijek, Kattieina obitelj se suočavala s nemogućom misijom. Svaki doktor kod kojeg su otišli rekao im je da odvedu Kattie kući i da s njom uživaju posljednjih devet mjeseci

Djevojčica boluje od malignog tumora na mozgu, a stanje je toliko loše da je obitelj Uskrs proslavila prije nekoliko tjedana jer je strahovala da ga Isa neće dočekati.